16x prijs voor GV Maassluis op de individuele springwedstrijden!

Op zaterdag 27 oktober was het weer zover. De individuele springwedstrijden van het Rayon Delfland vonden plaats in de Lier. Deze wedstrijd bestond uit een vierkamp en eventueel het onderdeel airtumbling. In de ochtendronde kwamen voor GV Maassluis uit: Julie Hamersma, Sacha Liedgens, Marcella van de Weem, Roos Hermans, Elysha Grauwmeijer, Floortje Bagijn, Demi Smit, Merel Satijn, Rowan Hendriks, Bo Groen, Lisa Sonneveld, Lise Voogt, Noa van Sommen, Manouk Beekenkamp, Nina van Veen. Voor een aantal meisjes was dit de allereerste wedstrijd buiten de vereniging. Ze waren in het begin een klein beetje zenuwachtig maar daar was later niks meer van te merken! De meisjes hebben laten zien wat ze konden en hebben daarmee een aantal mooie prijzen in de wacht gesleept.

Julie Hamersma haalde in Niveau C 31,4 punten en daarmee de 1e plaats. Naast deze medaille won zij ook goud op de airtumbling. Sacha Liedgens behaalde in Niveau D met geboortejaar 2003 een bronzen medaille met 29,0 punten. Demi Smit en Merel Satijn stonden samen op derde plek met 28,8 en 28,0 punten en mochten daarmee een bronzen medaille ophalen in niveau D met geboortejaar 2004. In niveau E waren er weer 2 prijzen voor GV Maassluis. Bo Groen haalde met 28,9 een mooie derde plek en een medaille op de tumblingbaan. Rowan Hendriks wist met 29,0 punten een zilveren medaille te behalen. Elysha Grauwmeijer wist bij het onderdeel airtumbling een zilveren medaille te behalen met een 8,5.

 

 

In de middagronde kwamen voor GV Maassluis in actie: Nienke van Burik, Tamar v/d Berg, Marlene Smit, Kim van Geest, Laura Boers, Denise Vijverberg, Jasmijn van der Donk, Charlene Wubben, Michelle Koster, Rianne Poldervaart, Sanne v/d Kraan en Emily Krabbe. Voor deze meisjes was het de eerste wedstrijd van het wedstrijdseizoen. Zij hebben laten zien wat zij konden en daarmee ook een aantal prijzen behaald. Kim van Geest behaalde bij de airtumbling in niveau E met een 8,4 een bronzen medaille. Emily Krabbe wist bij de airtumbling in niveau C een gouden plak te behalen met een 8,4. Daarnaast haalde zij bij de vierkamp in niveau C nog een gouden medaille door de leiding te nemen met 33,5 punten. Sanne v/d Kraan werd in dit niveau 2e met een totaal van 33,0. Tamar v/d Berg behaalde in de vierkamp niveau C een bronzen medaille met een puntenaantal van 29,8. Rianne Poldervaat veroverde met 23,3 punten een mooie derde plek in niveau E geboortejaar 1999-1997 en Michelle Koster wist een zilveren medaille binnen te slepen in niveau E geboortejaar 2000-2002.

 

GV Maassluis kan terug kijken op een mooie dag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Top