Goede start van het seizoen voor jongens van GV Maassluis

Goede start van het seizoen voor jongens van GV Maassluis

2016-02 IMG_0149Tijdens het rayonkampioenschap van afgelopen december sleepten de jongens van GV Maassluis 10 medailles binnen. In de maanden januari en februari stonden de wedstrijden in regio Zuid-Holland Zuid centraal. Dit is een belangrijke testwedstrijd voor de jongens uit de 3e divisie en hoger voordat het NK start. De jongens die in de 4e divisie turnen, kunnen zich tijdens de regiowedstrijd plaatsen voor de finale 4e divisie.

 

Regiowedstrijd 23 januari 2016
Tijdens deze wedstrijd turnden 3 heren van GV Maassluis in de 3e en 2e divisie. Thomas herstelde nog van een blessure en kon helaas niet aan deze wedstrijd deelnemen. Voor Joran, Jochem en Stefan was deze wedstrijd belangrijk om te zien waar ze staan in het deelnemersveld. Het was voor allemaal een iets mindere dag en kwamen daarmee helaas niet op het podium. De wedstrijd heeft veel informatie opgeleverd, zodat we gaan werken aan de verbeterpunten voor het NK begint.
Regiowedstrijd 30 januari 2016
Voor Wout, Sven en Olaf was dit een oefenwedstrijd. Zij hebben zich al geplaatst voor het NK traject. We zagen een enorme vooruitgang bij de mannen. Wout werd 10e in het niveau Instap 10 en Sven 7e plaats in het niveau Pupil 9. Sinds kort traint Olaf bij Stichting Topturnen Haaglanden en Westland (STHW) en won een bronzen medaille in het niveau Pupil 8.
Regiowedstrijd 20 februari 2016
De wedstrijd van 20 februari had voor onze jongens 4e divisie een belangrijk randje, want zij kunnen zich plaatsen voor de finale. Onze missie; eindigen bij de beste 5 Ên doorstromen naar de landelijke finale op 28 mei 2016. Quinten, Wessel, Hugo, Dave en Joey turnden hun eerste grote wedstrijd buiten het rayon. Helaas was Isandro een dag voor de wedstrijd ziek geworden. De jongens deden enorm hun best en genoten van de wedstrijd. Dat resulteerden in prachtige scores bij de categorie Instap 12; Quinten werd 8e, Dave 5e, Wessel 4e, Hugo 3e en Joey 2e. In de 2e ronde deden Simon, Keano en Jayden mee voor een finaleplek. De wedstrijd ging top, maar de concurrentie was net iets te sterk voor Jayden en Simon. Keano had een super dag en bezette de 1e plaats.

Dit betekent dat naast de jongens die naar het NK gaan we ook 5 jongens terug zien in de finale 4e divisie op 28 mei.

Top