18 Plus Weekend

Beste (oud)kampgekken,

Twee jaar geleden is het idee ontstaan om een “kamp” te organiseren voor personen die ooit in hun leven met Advendo/GVMaassluis in aanraking zijn geweest. Het leek ons namelijk super leuk om met allemaal enthousiaste kampgekken het fantastische kampgevoel te (h)ervaren.

Echter zullen er op dit kamp geen kinderen zijn. Ja, je leest het goed, dit wordt een kamp met enkel en alleen kampgekken die ouder zijn dan 18 jaar. Oftewel we willen een memorabel weekend organiseren vol met spelletjes, liedjes, kampvuur, foodfight, dropping, spooktocht, slapeloze nachten en andere kampactiviteiten.

Om dit te kunnen realiseren hebben wij wel jullie hulp nodig. Jullie moeten je inschrijven voor dit 18 Plus kampweekend. Want zonder kampgekken, geen te gek weekend. Wij begrijpen dat het misschien nog wat onduidelijk en vaag klinkt (dat is het ook), maar wij geloven er zeker in dat het geniaal kan worden.

Over de exacte invulling van dit kamp wordt nog hard nagedacht, maar wat we jullie al wel kunnen vertellen is het volgende:

Het weekend zal plaatsvinden van 7 t/m 10 juni 2019 (Pinksterweekend) in een kamphuis in Nederland. We gaan met eigen vervoer. Het is samen uit, samen thuis, dus vrijdagavond (voor of na het eten) kom je aan en maandag (nadat alles is opgeruimd) mag je weer weg.

Er mogen absoluut geen kinderen mee onder de 18 jaar en je moet ooit in aanraking zijn geweest met Sparta/Advendo en/of GV Maassluis. Dit kan zowel als kampganger, maar ook al trainer of bestuurslid. Daarnaast moet je gezellig zijn en open staan voor een hoop verrassingen.

We willen er geen zuip/voetbal/jongerenweekend van maken, maar aangezien het 18+ is, zal er zeker genoeg ruimte zijn voor lekkere drankjes en hapjes.

Betreft kosten kun je rekening houden met €100 voor de overnachtingen en ontbijt/lunch/diner. Let op, dit bedrag is uiteraard sterk afhankelijk van het aantal mensen dat meegaat. Er kunnen maximaal 35 mensen mee, hierbij hanteren we de regel vol=vol.

Tot 1 maart kun je je aanmelding kosteloos annuleren, hierna wordt er een bedrag van €25,- in rekening gebracht.

Geef bij je inschrijving aan of je vrijdagavond mee wilt eten of niet.

 

Om niet alle last te dragen, zijn we ook op zoek naar mensen die ons willen helpen in de organisatie. Via de inschrijving kun (lees:moet) je jezelf opgeven voor een van de volgende functies:

Keukenprins of prinses: deze groep mensen zullen vooraf het menu samenstellen, de boodschappen doen en koken. Creatief omgaan met voedsel en supermarktaanbiedingen is een eigenschap die bij deze mensen hoort.

Voor alle duidelijkheid, als keukenlid ben je ook actief betrokken bij het dagprogramma. De nadruk ligt hem vooral in de voorbereiding. Voor meer informatie, vraag het ons!

DagSpelLeider: wellicht beter bekend als JB. Deze groep mensen zullen een invulling gaan geven aan het dagprogramma. Het verzinnen van originele activiteiten, knotsgekke spelletjes en zenuwslopende wedstrijden behoort tot de kwaliteiten van een DSL’er.

Weet je van jezelf dat je komende periode wat minder tijd hebt of zie je het niet zitten om één van deze taken te doen, dan kom je automatisch in de groep de meebrengers. Aan jullie de zware taak om een lekkere versnapering mee te nemen zoals bier, wijn, frisdrank, nootjes, chips etc.

Kortom: houd het weekend van 7 t/m 10 juni vrij in je agenda en schrijf je snel in!

Mocht je nog vragen hebben, dan horen we dat graag!

 

Groeten,

Sem, Bart, Ruben, Jurgen

 

Top