GV Maassluis jongens in Alphen a/d Rijn en Waddinxveen

Zaterdag 18 januari deden de jongens voor het eerst mee met de keuze oefenstof aan de regiowedstrijd in Alphen aan de Rijn. Na de warming-up stonden Stefan van der Hoff, Jochem Toma en Levi van der Parren klaar voor hun eerste toestel. Zij turnden hun oefeningen volledig uit, ondanks dat ze licht overdonderd waren door hun tegenstanders. Onze jongens zijn nog niet zo lang bezig met het leren van deze onderdelen, waardoor zij niet aan de score van hun tegenstanders kwamen. De jongens hebben wel laten zien dat ze met sprongen vooruit zijn gegaan. Met veel enthousiasme trainen we verder, zodat we de kunnen aansluiten bij de rest van het deelnemersveld.

Zaterdag 25 januari stonden de jongens met de voorgeschreven oefenstof te trappelen om hun wedstrijd te turnen in Waddinxveen. De jongens die meededen waren; Simon Baatenburg de Jong, Olaf de Nie, Sven van ‘t Hoff, KeƤno van Katwijk, Joran Lubbinge en Pepijn de Nie. Alle jongens lieten zeer strakke en nette oefeningen zien, maar helaas werd er geen podiumplek bemachtigd vanwege de moeilijke onderdelen die nog ontbraken.

Over 2 weken turnen de jongens van de selectie in de 1/8 finale van het NK in Tilburg. Tegen deze tijd zullen zij er klaar voor zijn om door te stromen naar de volgende wedstrijd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Top