De Zonnetjes kampverslag

Zondagavond:

Na het avondeten hadden we ons eerste corvee: de toiletten en douches schoonmaken. Jakkie! Wij hebben de wasbakken en wc’s schoongemaakt en de vloer gedweild. Daarna moesten we buiten sinaasappels verdienen en deze uitpersen tot jus d’orange bij de prinsessen. Door heel veel opdrachten te doen, konden we kaartjes winnen. Dit spelletje was erg leuk, we mochten ook citroenen eten. Dit was erg zuur, maar wel lekker (voor de meesten dan).
Na het spel mochten we gaan douchen. Dat was fijn, we konden fris en fruitig ons bed in. Ook zijn we gecontroleerd op teken. Gelukkig had niemand van ons groepje een tekenbeet.

Maandagochtend:
afwas_karel-300x225We mochten uitslapen tot 9 uur. Tijdens het ontbijt konden we rustig wakker worden. Nou, rustig… met keiharde muziek! Van die bonkmuziek, doesj doesj doesj.
Na het ontbijt moesten we de afwas doen, dit was zo gepiept. Toen kwam Fles Ketchup. Hij vertelde dat hij een trainer was van Birdo’s. Dit zijn speciale vogels en wij moesten er eentje trainen: Griffa. Eerst moest de leiding een birdo kiezen die van ons werd. Daarna hebben we o.a. de paringsdans gedaan, in de wc gestaan met wel 10 meiden en we hebben met eieren gegooid.
Om tijdens het middagspel genoeg energie te hebben, gingen we na het ochtendspel lunchen. Sommigen van ons hebben wel 3 of 4 boterhammen op.

Maandagmiddag:
We gingen naar het bos om onze birdo sterker te maken. We moesten geld verdienen om kaartjes te kopen en deze kaartjes maakten onze birdo sterker. Door te trainen bij Maarten en spullen naar de opslagplaats te brengen konden we dit doen. Uiteindelijk was Griffa geëvolueerd tot level 3 en hadden wij de aanvallen normaal en vuur ook in niveau 3.
Wat een geren!
Om 17.00 gingen we terug naar het kamphuis en mochten we tot het eten even wat voor onszelf doen.

Top