Diploma Turndag

Aan alle leden van GV Maassluis,

 

Graag nodigen we alle GV Maassluis leden vanaf 6 jaar uit voor de Diploma Turndag in gymzaal de Kindertuin op zaterdag 8 februari 2020. Schrijf je in, doe mee en laat zien wat je kan!
Het springturnen, de selecties en de kleuters doen niet aan kleurenturnen , hierdoor doen zij niet mee aan de Diploma Turndag.

 

Kleurenturnen

Vorig seizoen zijn we gestart met een nieuw turnsysteem: het kleurenturnen. Dit betekent dat de lessen niet meer ingedeeld zijn op leeftijd maar op kleur. Elke kleur heeft zijn eigen doelstellingen. Dit zorgt ervoor dat ieder kind op zijn/haar niveau deelneemt aan de lessen, met als doel dat hij/zij op zijn/haar eigen tempo kan groeien.

Diploma Turndag

Tijdens deze dag laten de deelnemers de geoefende turnonderdelen zien en krijgen ze een diploma waar deze turnonderdelen op staan. De Diploma Turndag is geen wedstrijd, maar vooral bedoeld om aan het publiek te laten zien wat de turn(st)ers tijdens de lessen allemaal leren.

Aanmelden
Deelname aan de Diploma Turndag is gratis, maar niet vrijblijvend. Er wordt een heleboel georganiseerd en gekocht. Niet op komen dagen of te laat opgeven betekent extra werk voor de organisatie. Geef je daarom uiterlijk zaterdag 11 januari op via jou leiding.

Turnpakje

Leuk als je tijdens deze dag het turnpakje van de vereniging draagt. Wil je meer informatie over het bestellen van turnpakjes? Klik dan hier: https://www.gvmaassluis.nl/lidmaatschap/tent/

Volg je ons al?

Via Facebook, Instagram en met de app ‘Schoolpraat GVM Maassluis’ delen wij nieuws, filmpjes, foto’s en evenement. Zoek ons op en blijf zo op de hoogte.

 

Wij wensen jullie alvast een sportieve Diploma Turndag toe.

 

Bestuur en leiding

GV Maassluis

Top