Een dag met een bronzen rand(je) voor GV Maassluis

Op 31 maart j.l. werden in De Lier de jaarlijkse recreatiewedstrijden gehouden. In de 2e ronde was het de beurt aan Heaven Griffijn in de categorie instap NTS 14. Heaven liet zien waar ze zo hard op geoefend heeft en scoorde mooie punten.  In de andere baan was het de beurt aan de wedstrijdgroep meiden pupil 1 NTS 11. Zij trainen een uurtje meer in de week om mee te kunnen komen op dit moeilijke niveau. Hier en daar waren nog wel wat foutjes te bespeuren, maar bij de prijsuitreiking bleek dat zowel Kim (4e) als Laura (5e) een bronzen medaille mee naar huis mochten nemen. Tamar viel net buiten de prijzen en werd 6e. Nienke heeft laten zien goed mee te komen met de andere meiden, die al wat langer bij de wedstrijdgroep zitten. Marlene Smit kon deze wedstrijd helaas nog niet mee doen.

 

 

In ronde 3 waren de wedstrijdgroep-instappers NTS 12 aan de beurt. Ook zij lieten zien hard geoefend te hebben. Alle buikdraaien lukten zelfs op brug! Elysha Grauwmeijer werd 3e, Julie Hamersma mocht ook naar voren komen voor de 4e plaats. Sacha Liedgens draaide goed mee, maar een val van de balk kwam haar helaas duur te staan. Zij eindigde net als Emma Wattel en Myrthe Dumay netjes in de middenmoot van de 20 deelnemers. Een prima prestatie!

Tot slot mocht in ronde 5 Jody de Groene aantreden. Zij kwam uit in de categorie jeugd NTS 10. Na haar prestatie van vorige week, toen ze verenigingskampioen werd, lagen de verwachtingen hoog. Jody was dan ook wat zenuwachtig. Toch zette ze prima scores neer en wist beslag te leggen op het brons!

Kortom: een dag met een dikke bronzen rand voor Gv Maassluis, en een erg leerzame en leuke wedstrijd. De volgende wedstrijd voor de recreatie en wedstrijdgroepleden is op 9 juni in Schiedam. Gv Maassluis hoopt dan op een grotere delegatie deelnemers voor nog meer gezelligheid!

 

Op de foto: Tamar vd Berg, Laura Boers, Nienke van Burik, Jody de Groene, Kim van Geest en Sterre de Wijs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Top