Grote clubactie: Wij gaan er voor! Jij toch ook?

Vanaf zaterdag 16 september kun jij je inzetten voor de vereniging door het verkopen van loten. Door loten te verkopen, krijgt onze vereniging extra inkomsten die ze hard nodig heeft: 80% van de opbrengst gaat direct naar de clubkas! De drie beste lotenverkopers ontvangen na de actie een leuke prijs! De uitreiking zal plaatsvinden op de onderlinge wedstrijden van GV Maassluis.

De intekenlijsten en bedankbriefjes voor de kopers ontvang je van je eigen leiding. De intekenlijsten kun je tot en met vrijdag 17 november 2017 inleveren bij je leiding.

Zorg ervoor dat jouw naam duidelijk op je lotenboekje staat bij het inleveren!

Verkoop jij 20 loten, dan krijg je een gratis entreekaart voor Bobbejaanland, Schiphol behind the scenes en Madame Tussauds. Ook ontvang je €10,00 shoptegoed bij sportboxx.com.

Wij wensen jullie heel veel plezier en succes met deze actie!


Ook dit jaar doet GV Maassluis weer mee met de Rabobank Clubkas Campagne van 26 september t/m 10 oktober 2017! Stemmen jullie allemaal op ons! Elke stem levert een flink bedrag op voor de vereniging! Pak die kans!

Leden van Rabobank Westland ontvangen voor de stemperiode per e-mail (of post) een unieke code waarmee ze kunnen stemmen. Leden van de bank hoeven zich hiervoor niet aan te melden. Selecteer woonplaats Maassluis en dan is GV Maassluis gevonden!

Bedankt namens iedereen van GV Maassluis!

 

Top