Guus Veenstra kondigt aftreden aan.

Beste leden,

Er is een tijd van komen en een tijd van gaan. Na 12 jaar voorzitter te zijn geweest van deze prachtige vereniging is de tijd van gaan voor mij aangebroken en wordt het tijd om het stokje over te dragen. Het waren voor mij als voorzitter geweldige jaren die ik niet had willen missen.

Ik wil iedereen die de afgelopen 12 jaar zijn steentje heeft bijgedragen aan de vereniging danken voor de samenwerking. Deze heb ik echt als top ervaren. Samen hebben we de vereniging naar het niveau gebracht waar we nu staan. Ik ben heel trots dat ik hier deel van heb mogen uitmaken. De vereniging draait op een geweldige groep en ik hoop dat we kunnen laten zorgen dat dit zo blijft! 

Als bestuur zijn we nu op zoek naar een vervanger die met trots de vereniging draaiende wilt houden. Wij hopen op korte termijn iemand te vinden. Bent u of kent u iemand die graag het stokje overneemt (of meer informatie wilt), neem dan contact op met het bestuur van GV Maassluis via bestuur@gvmaassluis.nl .

Met vriendelijke groet,

Guus Veenstra

Voorzitter GV Maassluis

Top