Samenwerking GV Maassluis en JRFMC.

GV Maassluis sluit zich aan bij het Sportnetwerk van JRFMC

De samenwerking gaat in op 1 februari 2015 voor de periode van één jaar en biedt de leden van GV Maassluis diverse voordelen. Naast het feit dat zij gebruik kunnen maken van de bestaande faciliteiten van JRFMC kunnen zij (in principe) binnen één werkdag terecht voor een afspraak. Daarnaast kunnen GV Maassluis-leden op grond van deze samenwerking bij JRFMC terecht op een wekelijks sportspreekuur voor vrijblijvende medische adviezen en diagnose.

Wat betekent dit voor leden van GV Maassluis?

Wanneer je last hebt van een (dreigende) blessure kún je als GV Maassluis-lid iedere woensdag van 12.30 tot 13.30 uur kosteloos en vrijblijvend naar het sportspreekuur van JRFMC. De praktijk is gevestigd op Hofsingel 95 in Maasland.

Binnen dit sportspreekuur zijn adviezen vrijblijvend. Aan de hand van het advies kun je dus zelf bepalen óf je kiest voor verdere behandeling en bij wie. Wanneer je kiest voor verdere behandeling bij JRFMC is dit tegen de geldende tarieven van JRFMC.

Voor meer informatie over de samenwerking kun je terecht bij het bestuur van GV Maassluis, voor informatie over behandelingen kunt u terecht bij Daniël Weeke, werkzaam als fysiotherapeut bij JRFMC.

Top