GV Maassluis in Delft

Zaterdag 5 maart nam GV Maassluis deel aan de Ringzwaaidag te Delft

2016-03 ringzwaaidagDe eerste ronde was voor Ilse en Sofie. Ilse nam deel aan niveau 12 en Sofie aan niveau 13. Beide behaalde een mooie score van 11,90 voor hun oefening. Voor Sofie betekende dit een bronzen medaille.

In de tweede ronde kwam Roos in actie. Roos kwam uit in niveau 10 en turnde een mooie oefening wat leidde tot het cijfer 12,40. Helaas greep zij hierbij net naast het podium.

In de derde ronde kwamen de meeste deelnemers in actie. Sterre turnde een nette oefening in niveau 12 en kreeg hiervoor een 11,90. Lizzie en Ravenna turnden in niveau 12. Ravenna haalde met een score van 12,40 een gouden medaille. Lizzie haalde met haar score van 12,20 een zilveren medaille. Sita turnde een mooie constante oefening en kreeg een 14,00. Dat werd beloond met een zilveren medaille.

Naast de wedstrijd was er ook een instructieprogramma waarbij er nieuwe onderdelen aangeleerd werden. De meisjes hebben flink geoefend met de salto af, disloque en inloque. GV Maassluis kijkt terug op een succesvolle dag in Delft.

Top