GV Maassluis met 30 ploegen op springwedstrijden

Zaterdag 28 mei a.s. vinden in sporthal “MARGRIET” te Schiedam de springwedstrijden voor ploegen plaats van het rayon Delfland. Deze jaarlijkse happening is altijd voor vele leden van zowel recreatieafdelingen als selectieafdelingen een leuke afsluiting van het lange wedstrijdseizoen.

 Deze springwedstrijden zijn er voor ploegen, welke moeten bestaan uit minimaal 6 personen en dus is het aan de technische leiding om met hun afdelingen ploegen te vormen om uit te komen op de verschillende springdisciplines en in de verschillende niveaus. De wedstrijden zijn er voor leden vanaf 8 jaar en de niveaus verschillen van F (makkelijk) tot A (zeer moeilijk). De springdisciplines zijn: lange mat, minitrampoline, plank-toestel, minitramp-toestel, houten tumblingbaan en airtumbling.

GV Maassluis is dit jaar wel heel goed vertegenwoordigd: maar liefst 30 ploegen zijn ingeschreven, wat o.a. te danken is aan het grote enthousiasme van de technische leiding en hun vaste assistenten. Leiding en leden hebben de laatste weken hard gewerkt om een zo goed mogelijke wedstrijd neer te kunnen zetten. Hierbij is het van belang, dat de sprongseries qua moeilijkheidsgraad oplopen, deze netjes uitgevoerd worden en in een hoog tempo.

 De wedstrijddag start om ca. 09.00 uur en zal duren tot ca. 16.30 uur. De wedstrijddag is verdeeld in een ochtendwedstrijd (van ca. 09.00 tot ca. 13.00 uur) en een middagwedstrijd (van ca. 13.00 tot ca. 16.30 uur).

In de ochtendwedstrijd komen voor GV Maassluis uit: jongens D van Daniël, meisjes E/F van Lisanne, meisjes D/E van Lisanne, meisjes E van Rebecca en meisjes D van Annelies. In de middagwedstrijd komen voor GV Maassluis uit: dames senior E van Liana, heren junior C van Daniël en dames junior C van Annelies. De leden hebben inmiddels via hun leiding de benodigde informatie ontvangen.

In totaal komen er deze dag maar liefst ca. 300 ploegen uit van de verschillende verenigingen van rayon Delfland, waarbij wij dus met onze 30 ploegen een goede afvaardiging hebben.

 Wij wensen alle ca. 70 deelnemende leden en hun leiding en assistenten zeer gezellige en sportieve springwedstrijden en hopelijk worden er ter afsluiting van het toch al voor GVM succesvolle wedstrijdseizoen nog enkele prachtige successen behaald.

Klik hier voor het totale wedstrijd schema.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Top