GV Maassluis plaatst zich voor districtsfinale én voor de halve finale NK

Op zaterdag 17 januari waren de regio wedstrijden voor jeugd 2 – niveau E in Amsterdam. Lara Hut en Lilian Breugom deden vanuit GV Maassluis mee.

2015-01-17 foto verslag AmsterdamjpgHet eerste onderdeel was de sprong. Beide meisjes sprongen een geweldige overslag. Het was gelijk duidelijk dat ze aan elkaar gewaagd zijn. Lara kreeg een score van 10.70 en 10.65 voor Lilian. Een goed begin is het halve werk en vol goede moed naar de brug.

Lilian ging als eerste en op het moment dat ze begon kwamen er ineens zenuwen. Helaas ging hierdoor de oefening niet helemaal zoals zij het wilde, maar haalde nog een score van 8.10. Ook Lara kreeg ineens last van de zenuwen, maar besloot tijdens haar oefening toch een extra moeilijk onderdeel te doen en dit lukte! Haar score werd 9.40.

Beiden gingen naar de balk. De zenuwen waren zo goed als weg en dat was te zien. Ze draaiden een prachtige oefening. Lilian geen val en Lara had perfecte sprongen, maar bij de afsprong ging er een voet naast waardoor de salto niet lekker ging. Maar dat mocht de pret niet drukken. De oefeningen zagen er prachtig en de scores waren voor Lara 10.55 en Lilian 9.05.

Tijdens de oefening vloer straalden en genoten de meisjes volop. Dat was voor alle toeschouwers geweldig om te zien. Lara’s score was 11.35 en dat bracht haar op een eindtotaal van 42.00. Lilian’s score was 10.20 en kwam op een eindscore van 38.00. Toen begon het grote wachten. Is het voldoende om door te gaan naar de finale? Beide meisjes hebben zich geplaatst voor de districtsfinale en Lara zelfs voor de halve finale NK.
Heel GV Maassluis is super trots op dit resultaat!!

Top