GV Maassluis Turninstuif & Koninginnedag

Woensdag 25 april 2012 organiseerde GV Maassluis weer de jaarlijkse turninstuif

tijdens de Nationale Sportweek in de Wethouder Smithal. Meer dan 200 kinderen bezochten deze leuke en gezellige middag. Dit jaar was de survivalbaan de grootste trekker van de middag, die speciaal was gehuurd omdat GV Maassluis viert dat er 100 jaar gymnastiek in Maassluis is. Maar ook de air-tumblingbaan en de 2 grote trampolines waren zeer druk bezocht.

Voor het eerst in de geschiedenis van GV Maassluis zijn er in de open lucht demonstraties gegeven. En wel op Koninginnedag  bij korfbalvereniging CKC Maassluis. Mede door het super mooie weer was deze dag een mega succes. Leden van GV Maassluis konden aan het voorbijgaande publiek laten zien wat ze konden op de lange mat en trampoline. Aan het einde van de dag werd er op het hoofdveld een grote demonstratie gegeven op de air-tumblingbaan. Na de demonstratie mocht het publiek zelf ervaren hoe het is om te springen op deze baan.

Via deze weg wil ik alle vrijwilligers, leden en organisatie bedanken voor hun inzet tijdens deze dagen!

Heb je meegedaan op één of beide dagen en ben je enthousiast geworden om te gaan turnen bij GV Maassluis? Of wil je meer demonstraties zien van GV Maassluis? Dat kan op zaterdag 16 juni 2012. Dan wordt het jaar afgesloten met een grote demonstratie van heel de vereniging in de Wethouder Smithal. Kijk voor meer informatie op www.gvmaassluis.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Top