GV Maassluis volop in de prijzen tijdens springwedstrijden

Op zaterdag 28 mei werden in Schiedam de jaarlijkse springwedstrijden gehouden van Rayon Delfland. GV Maassluis deed met maar liefst 8 ploegen mee op verschillende toestellen. Dit is voor GV Maassluis de laatste wedstrijd van het seizoen. Het is weer eens wat anders dan anders. Deze keer geen balk of brug maar alleen maar toestelspringen. Wat ook anders is dat deze wedstrijd voor groepen is en niet individueel. De deelnemers zijn hierdoor erg enthousiast. Het is altijd een gezellige afsluiter van het seizoen voor GV Maassluis.

 

In de ochtend moesten de jongere leden van GV Maassluis hun wedstrijd doen. Het was erg druk in de zaal omdat er heel veel ploegen meededen. De concurrentie was dus heel groot. Toch wisten de jongens en meisjes van GV Maassluis verschillende prijzen in de wacht te slepen.

Op deze ochtend deden 5 ploegen mee:

Ploeg 2: Amal Gannour, Mariska Boer, Michelle Koster, Serife Tarhan, Bowien de Waal, Melanie van Asperen en Marlene Smit
8e op plank kast, 9e op minitrampoline, 10e op lange mat en 13e op minitrampoline kast.

Ploeg 3: Tamar v.d. Berg, Elaine Beekenkamp, Jodt de Groene, Sita Bezemer, Dewi Busker, Kristina Beemsterboer, Fleur Hogenes en Gabriella v.d. Sluis.
1e op plank kast, 4e op minitrampoline kat, 5e op lange mat en 9e op minitrampoline

Ploeg 4: Laura Boers, Kim van Geest, Julie Hamersma, Zoe Exaltus, Nikki v.d. Horst, Merel Satijn en Lisa Sonneveld.
1e op plank kast, 1e op lange mat, 2e op minitrampoline kast en 6e op minitrampoline

Ploeg 5: Olaf de Nie, Pepijn de Nie, Nino Davids, Bo Davids, Thomas de Bruijn en Sjoerd van Dalum.
6e op plank kast, 7e op lange mat en 10e op minittrampoline

Ploeg 7: Lara Hut, Lilian Breugom, Nila ter Beek, Jasmin Lake, Jamie Stralendorff, Prilissa Boer, Dionne van Leeuwen en Shannon v.d. Velden.
1e op plank kast, 1e op lange mat, 2e op minitrampoline kast en 6e op minitrampoline

In de middag leek het wat rustiger te zijn maar toch deden er 88 ploegen mee! Ook Gv Maassluis vas zeer goed vertegenwoordigt.

 Ploeg 1: Rebecca Havermans, Esther Valstar, Kelly van Wanrooij, Danielle van Oers, Danielle Dijkman en Sanne v.d. Kraan.
1e op minitrampoline kast, 3e op plank kast, 5e op lange mat en 4e op minitrampoline

Ploeg 6:Thomas van Tongeren, Brady van Stralendorff, Stefan van ’t Hof, Levi v.d. Parre, Jochem Toma en David Näring.
4e op houten tumbling baan, 6e op minitramplonie en 5e op minitrampoline pegasus

Ploeg 8: Lianne Jol, Griselda Elants, Isabel Hoenselaar, Ellen Achthoven, Mirna den Ouden, Femke Mureau, Jane de Wette, Merel v.d. Maas, Nathalie Bakker eb Lynn van Yperen.

1e op houten tumblingbaan, 1e op minitrampoline pegasus, 2e op minitrampoline en 2e op plank pegasus.

 Kort samen gevat hebben de ploegen van GV Maassluis 8x goud, 4x zilver en 1x brons mee naar Maassluis gebracht. Dit is iets waar we zeker trots op mogen zijn.

Natuurlijk is dit niet alleen aan de deelnemers te danken, maar ook aan hun trainers: Daniel Weeke, Rebecca Havermans, Liana Landman, Lisanne Wietsma en Annelies Brockbernd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Top