Gymvereniging Maassluis in de Lier

V 2016-04 IMG_6790an GV Maassluis turnden 17 enthousiaste jongens en meisjes mee aan de recreantenwedstrijd die gehouden werd op zaterdag 2 april in de Lier, waarbij de wedstrijd verdeeld was in 5 rondes en het onderdeel ringzwaaien.

 Voor GVM kwam Maaike als eerste in actie en liet nette turnoefeningen zien. Daarna namen Sofie, Sacha, Sterre en Souad deel aan de wedstrijd. Bij drie van de vier meisjes werd op de oefening lange mat of minitrampoline 13,0 en 13,2 punten gescoord. In de derde ronde werden podiumplaatsen gehaald door Feyza (1e plaats) en Ilyza (2e plaats). Ilse viel net buiten de prijzen in deze ronde en Marieke turnde hier haar eerste wedstrijd. Marieke liet ons genieten van een mooie oefening op de minitrampoline.

Een apart onderdeel aan deze wedstrijd was het onderdeel ringen. Hier deden 8 meisjes aan mee, namelijk; Feyza, Ilyza, Marieke, Verona, Zoë, Lieve, Sterre en Ilse. En op dit onderdeel (ringen) veroverde Ilse een derde plaats op het podium.

De wedstrijd had nog twee rondes te gaan. In de vierde ronde waren de turnster Verona, Zoë en Lieve aan elkaar gewaagd. Zeker op het onderdeel minitrampoline lagen hun puntenscores dicht bij elkaar. De vijfde en laatste ronde was voor Isah en de vijfkamp voor de jongens Max, Jasper, Yaniek en Bo. Isah heeft mooie oefeningen laten zien op lange mat en de minitrampoline. Max deed het erg goed op de brug en de jury beloonde dit met een score 11,90 punten. Jasper en Yaniek turnden prachtige sprongen en mede hierdoor namen zij een eerste prijs mee naar huis. Dat turnen een netheidsport is liet Bo zien en dat werd beloond met een zilveren medaille.2016-04 IMG_6785

Blij en voldaan met prachtige scores én 6 medailles werd deze wedstrijd afgesloten!

 

Top