Het weekend van cultuur en theater een groot succes!

Zie Foto’s in het linkermenu voor een sfeerimpressie van deze dag !!!

Op zaterdag 8 september 2012 werd er in Maassluis stil gestaan bij cultuur en theater. In het teken van dit thema was er een sponsoractie uitgeschreven en daarbij een vrijwilligers markt georganiseerd in en rondom de Koningshof Maassluis.

Ook GV Maassluis was deze dag aanwezig. We konden deze dag extra geld verdienen voor de verenging, hadden de kans om vrijwilligers te werven en natuurlijk onze kunsten te laten zien aan alle bezoekers.

Voor de Koningshof hadden we de tumblingbaan gelegd. Tevens hadden we een kraampje waar mensen konden stemmen, informatie konden inwinnen over de verenging of zicht zelf aan konden melden als vrijwilligers voor de verenging.

 

Jong en oud, lid of geen lid kon vandaag gebruik maken van tumblingbaan.

De ene maakte een arabier, de ander een overslag, de ander een koprol of en weer een ander sprong een drievoudige acrobatische serie.  Een ieder deed vandaag mee op haar of zijn niveau. Enkele resultaten hiervan kunt u zien op de foto’s die deze dag gemaakt zijn.

Naast het showen van ons kunnen, probeerde wij als verenging ook zoveel mogelijk stemmen binnen te halen. Iedere stem was immers  €0,25 waard. Aan het einde van de dag hebben we zelf even grof de stemmen geteld en kwamen we maar liefst op 262 stemmen uit. Jongens en meiden bedankt voor het helpen met het verkrijgen van deze stemmen!

Het was een mooie dag, het weer was goed, er was veel animo vanuit leden en niet leden. Samengevat een top dag!

Namens het bestuur en de trainers van GV Maassluis willen wij alle vrijwilligers, leden, bezoekers en natuurlijk iedereen die gestemd heeft deze dag bedanken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Top