iKamp verslag dag 1 en 2

Zaterdag 8 augustus :

Eenmaal aangekomen bij het kamphuis gingen we als kennismakingsspel levend Cluedo doen. Tijdens het spel kwam Steve Jobs de eigenaar van Apple langs en hij vertelde dat hij op zoek was naar een groep die hem kon helpen bij het ontwikkelen van zijn nieuwe device. Na het avond eten kreeg iedereen het basisontwerp van zijn nieuwe device. Wij moesten het een naam geven, een logo een unieke slogan en het ontwerp mochten we zelf verzinnen.

Terwijl we in bed lagen werden we eruit gehaald om met Steve Jobs te facetimen. Hij vertelde ons dat we een beetje stom waren omdat wij een contract hadden getekend maar niet de kleine lettertjes hadden gelezen. Daar stond dus in dat we nu in zijn cyberwereld terecht zijn gekomen en daar niet meer uit kunnen en hem moeten helpen.

 

Zondag 9 augustus :

Tijdens het ontbijt hebben we gepraat met Siri en zij vertelde dat we apps moesten installeren op onze nieuwe devices maar we moesten wel oppassen voor een virus.

Om apps te kunnen instaleren moesten we wel geld verdienen en dat deden we bij het eerste spel. Het eerste spel bestond uit bijbaantjes waarmee we dat geld konden verdienen. Na het middageten gingen we naar het bos en daar gingen we verder met het geld verdienen, daarmee konden we bij de ene post dus apps kopen en installeren, en bij anderen de apps upgraden en een grote geheugenkaartje verdienen.

Top