iKampverslag dinsdagavond en woensdag

Dinsdagavond
Het virus was verslagen alleen Siri praatte Chinees en daardoor haalde Samoerai zijn Chinese vrienden erbij om ons verder te helpen en Siri te kunnen verstaan. We moesten allemaal Chinese spelletjes spelen en aan het eind deden we met zijn allen TaiChi. Daarna kregen we allemaal Chinese gelukskoekjes met super leuke wensen. Uiteindelijk is het ons gelukt om Siri weer Nederlands te laten spreken en zijn we weer een stapje dichterbij de manier om uit de cyberwereld te komen. Mhuahahaha Steve Jobs, we krijgen je wel!


Woensdagochtend en middag

Vandaag was het leidingdag en zaten we met kinderen van verschillende leeftijden door elkaar! We werden wakker gemaakt door kantoormedewerkers van bouwbedrijf Sjoemelaar B.V., omdat de stroom was uitgevallen. We moesten in onze pyjama naar buiten en toen kwamen er twee monteurs Aard de Draad en Sjaak de Draad. Die probeerde het aggregaat te maken, maar hakten per ongeluk de hoofddraad door met een schep. En toen BOEEEEEEEMMMMMM, het aggregaat ontplofte en alle onderdelen vlogen door de lucht. Vervolgens moesten we de stukjes door middel van een speurtocht en een grote graafactie op de zandvlakte zoeken.

Toen we terug gingen zaten we opeens weer in een ander groepje dan in de ochtend. Een medewerkster van de buitendienst, Nettie Stroom, vond opeens oud Hollands ganzenbord. De stroom deed het namelijk nog steeds niet, niks werkte en het hele kamphuis was donker. We moesten zelfs met een zaklamp naar de wc! Nettie en Simon kwamen met het idee om verstoppertje te spelen met alle kinderen van het kamp en de JB’ers. De kinderen mochten zich verstoppen over het hele terrein en in het kamphuis. Maar omdat de stroom het nog steeds niet deed moesten ze ons zoeken met zaklampen en dat was heel lastig!!!

Na het middagspel mochten de kinderen met een zeepbaan het meertje in zoeven, omdat het superdupermegaerg warm weer was!

Top