iKampverslag woensdagavond en donderdag

Woensdag avond:

De directeuren van Sjoemelaars bv. hadden besloten om de monteurs en de mensen van de buitendienst te ontslaan. Dat werkte allemaal niet dus hadden ze besloten om zelf de elektriciteit weer aan de praat te krijgen. Hiervoor hebben ze onze hulp ingeschakeld omdat zij naar belangrijke vergaderingen moesten (koffie drinken). Door middel van verschillende verstopplekken konden we enveloppen vinden met een cryptische aanwijzing. Deze aanwijzing leidden uiteindelijk tot de code om de elektriciteit weer aan te zetten. Echter was deze omschrijving veel te moeilijk. Gelukkig kregen we hulp van een aantal professoren. Uiteindelijk lukt het de iMacs om de code weer aan te krijgen en hebben we gelijk een party gestart. Sjoemelaars bv. heeft in de iMacs een aantal nieuwe medewerkers gevonden en kregen een flinke opslag van Bill Gates.

 

Donderdagochtend:

Vanochtend werden we wakker gemaakt door een aantal iPadvinders. Ze vertelden ons dat de iPads zoek zijn waaronder ook onze Toekhap. Om deze te vinden moesten we opgeleid worden tot echte level 1 iPadvinders. Door middel van 3 spellen tegen onze directe concurrent, de Speedy’s, konden we ons level 1 insigne verdienen.

We kregen te horen dat we in de stad konden promoveren naar level 2. We kregen opdrachten om selfies te maken in de stad. We hebben bij een oude vrouw op de WC gezeten, met een Turkse medewerker op de foto geweest en nog veel meer.  Als laatst kregen we een nieuwe app genaamd Find my Ipad. Na het corvee mogen we deze app openen, maar dat duurt nog even. Er is hier net namelijk een heus voedselgevecht uitgebroken dus het corvee duurt nog wel even. Wij gaan nu de andere groepen helpen, want zo zijn wij!

Groetjes van de Toekhaps.

Top