Info nieuwe seizoen

Onlangs is het definitieve lesrooster van het nieuwe seizoen op de website geplaatst. Hierin zijn een aantal wijzigingen doorgevoerd, zowel qua uren als qua leiding. De belangrijkste wijzigingen op een rij:

Uren

  • De meisjes recreatiegroepen in de Parkiet op vrijdag zijn anders ingedeeld. In het lesrooster staat welk geboortejaar in welke groep zit.
  • De wedstrijdgroep meisjes en dames zijn samengevoegd en zullen voortaan op maandag van 16.30-19.30 uur trainen in de Parkiet.

Leiding

  • De trainster van de meisjes recreatiegroepen in de Parkiet op vrijdag, van 18.30-19.30 uur en van 19.30-20.30 uur, is vanaf dit seizoen Robin Lok.
  • De trainster van de meisjes/dames wedstrijdgroep, in de Parkiet op maandag van 16.30-19.30 uur, is vanaf dit seizoen Marloes Veenstra.
  • De trainster van het ouder en kind uur, in de Wethouder Smithal op woensdag van 09.00-10.00 uur, is vanaf dit seizoen Ildi de Lange.
  • De trainster van het conditie uur, in het Spectrum op woensdag van 20.00-21.00 uur, is vanaf dit seizoen Patricia van Riemsdijk.

Het lesrooster vindt u bij ‘de lessen’ onder het kopje ‘lestijden en leiding’. Kijk goed naar het geboortejaar dat per groep vermeld wordt, zodat u weet in welke groep u(w zoon/dochter) verwacht wordt. De lessen starten weer vanaf maandag 1 september.

Heeft u nog vragen betreffende het lesaanbod van GV Maassluis, dan kunt u contact opnemen met het hoofd van de Technische Commissie via hoofd-tc@gvmaassluis.nl.

Wilt u een proefles inplannen? Dan kunt u contact opnemen met Karin via proefles@gvmaassluis.nl.

Rest ons nog u(w zoon/dochter) veel turnplezier te wensen in het komende seizoen van GV Maassluis!

 

Met vriendelijke groet,

 

Bestuur en leiding GV Maassluis

Top