Individuele recreatie wedstrijd

Op zaterdag 6 april werden de jaarlijkse individuele recreatie wedstrijden in De Lier georganiseerd door het Rayon Delfland. Ook GV Maassluis was dit jaar aanwezig. Op deze wedstrijden konden de meisjes laten zien waartoe zij in staat zijn op de onderdelen vloer, brug, balk, sprong en ditmaal hadden zij ook de keuze tussen minitrampoline of ringen.

 

In de eerste ronde deden er 11 meisjes voor GV Maassluis mee. Voor een aantal meisjes was dit hun eerst wedstrijd buiten de vereniging, Daardoor waren er wel wat zenuwen voelbaar. Dat resulteerde in wat kleine foutjes gemaakt, maar de meisjes raakten niet van de wijs en lieten zich van hun beste kant zien. Dit leverde een gedeelde zesde plaats op in de categorie instap niveau 12 voor Amber Dijkhuizen en Joan Wever en een derde plaats in de categorie instap niveau 13 voor Zoë Bronnewasser.

In de tweede ronde deden er voor GV Maassluis twee meisjes mee in een lastige groep.  De overige deelnemers turnden namelijk heel netjes. Desondanks hebben zij hun best gedaan en een aantal mooie cijfers behaald.

In ronde drie tot slot kwamen nog vier meiden voor GV Maassluis in actie. Alle vier hebben ze een goede wedstrijd geturnd, waarbij Cathelijne Vreugdenhil en Joella Heintjes zelfs de derde plaats hebben behaald. Met de prijsuitreiking van de derde ronde kwam er een einde aan deze wedstrijddag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Top