Individuele springwedstrijden

Zaterdag 23 november waren de individuele springwedstrijden in de Margriethal te Schiedam. Vroeg in de morgen begon voor ons de wedstrijd. Britt Schrik zat in de 1e ronde. Britt begon op de lange mat, daar heeft ze echt een super oefening uitgevoerd! Waarmee ze zelfs de juffrouw veraste. Vervolgens naar plank-kast, trampoline-kast en als laatste de minitrampoline. Britt heeft een hele goede wedstrijd gedraaid en is 4e geworden van haar categorie.

In ronde 2 was Floortje Bagijn aan de beurt en scoorde een 8,2 op de minitrampoline. Ze liet hier haar specialiteit zien, de salto voorover. Dit leverde haar op dit toestel een 2de plaats op. In het totaal klassement van de vierkamp eindigde ze op een 7de plaats.

Naast de vierkamp werd er een aparte wedstrijd gehouden op de air-tumblingbaan. Hier deed Floortje ook aan mee. Haar oefening bestond uit arabier-radslag en een salto voorover. Deze oefening werd beloond met een 8,8 en ze kreeg hiervoor de zilveren medaille mee naar huis.

 

In de 3e en laatste ronde was het de beurt aan Bo Davids om uit te komen op de springwedstrijden. Omdat Bo niet heel erg veel had geoefend waren de zenuwen wel te merken. Nadat de wedstrijd gestart was, waren deze zenuwen compleet verdwenen. Na vier geweldige oefeningen mocht ook Bo op het erepodium zijn bronzen medaille ophalen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Top