Kampverslag 3

Dinsdagavond 19 augustus 2020

Nadat alle ingrediënten gevonden waren in de escaperoom, moesten we deze in het tweede middagspel kopen in de buurtsuper. Dit konden de groepen doen door eerst geld te verdienen bij buurtbewoners. De professor ging ervan uit dat het laxeermiddel nu zou werken maar dat was helaas niet zo, er moesten nog chemische reacties plaatsvinden.

Dit gebeurde in het avondspel. De groepen zorgde voor de chemische reacties terwijl Dikkerte Dap aan het infuus lag.  Hier moesten ze goed opletten, want dit infuus liep langzaam leeg en deze moesten ze dus tussendoor bijvullen. De groep van Daniël was de eerste groep die erin slaagde om als eerste alle chemische reacties te hebben voltooid en won Leidingdag.


 

Woensdag 20 ugusutus 2020

Vandaag werden we gelukkig wat later wakker gemaakt en aten we ei met bacon met ontbijt. De volgende verdachte op het lijstje was de Nederlandse Amerikaan. Hij gaf aan hier te zijn om te leren van de Koning van Siam, omdat hij president wil worden en de Koning van Siam is zijn voorbeeld. Na zijn lange reis naar Siam was hij echter wel al zijn personeel kwijtgeraakt. We zijn hen in de omgeving gaan zoeken en hebben iedereen weer teruggevonden. De koning van Siam was nog niet onder de indruk van de Nederlandse Amerikaan met zijn varkensneus, dikke buik en oranje haar. In het middag spel gingen we zijn uiterlijk, vervoer, aanhang en wapens upgraden. Na dit spel zag alle leiding er fantastisch mooi uit (zie instagram; @Kroonpoep2020).

 

Groep 5

Nadat we de Nederlandse Amerikaan geüpgraded hadden was hij klaar voor de stemmingen. ‘s Avonds hebben we hem geholpen met het winnen van extra stemmen. Dit deden we door stemmen te winnen bij de sociaalmedia expert, de overheid en de zwarte markt. Door te gokken bij de posten konden we het aantal stemmen verhogen. Zodra we voldoende stemmen hadden gewonnen konden we door naar het gala. Nadat iedereen zijn mooiste outfit had aangetrokken werd er gedanst om de overwinning te vieren op het gala van de koning van Siam. Omdat aan het eind van het feest de drank op was werden de oudste groepen op pad gestuurd om wijn te halen. Helaas was de weg terug de koning onbekend en zijn de groepen tot laat in de nacht bezig geweest om een weg terug naar het kamphuis te vinden.


 

Donderdag 20 augustus 2020

s’ Ochtends werden we weer wakker gemaakt door het schreeuwende kader. Gelukkig was dit pas om kwart voor 10 kamptijd aangezien een deel erg kapot was van de dropping. Vandaag onderzoeken we de burgemeester van Zandbommel. Na het ontbijt begonnen we met het ochtendspel. Hierbij deden we allemaal spelletjes die te maken hadden met het liedje Zandbommel. Bijvoorbeeld bij de kruidenier een bierkratje doorgeven. Na dit spel werden er badjes neergezet en mochten we op een zeil glijden met zeep en water. Dat gebruikten we ook voor het ochtendspel. We hebben buiten geluncht en verder lekker de hele middag gerelaxt tot aan het avondeten. Als avondeten aten we goulash. Het kampwinkeltje is alweer open en straks gaan we lekker het avondspel spelen.

 

 

 

Top