Laatste iKampverslag

Hallo, hier de ontwerpers van de MyLove. 

Na een overheerlijke maaltijd en uiteraard een superlang durende corvee ronde vanwege het voedselgevecht moesten we behoorlijk lang wachten voor het avondprogramma. 

Rond de klok van 23:00 vertrok de eerste groep voor een speurtocht. Het was nog even spannend of deze wel door kon gaan in verband met het stormachtige weer maar wonder boven wonder passeerde de donderwolken onze route. Gelukkig kon de speurtocht dus gewoon doorgaan.

Wij (groep 5) moesten in ons eentje de speurtocht lopen. Er waren in totaal 8 vragen verspreid over de route maar we hebben er maar 2 kunnen vinden. Niet zo best dus. We vonden tussen door ook waarschuwingen als: WRONG WAY, TURN AROUND en DANGER RADIATION AREA. Dat was best vreemd maar we besloten om door te lopen.

Aangekomen bij het einde van de speurtocht aan het begin van het bos, kwamen de Hacksen gillend op ons aflopen, met de de MyLove en Pineapple in hun handen. Toen kregen we onze Ipad terug. De Hacksen vertelde ons over het feit dat Steve Jobs lang geleden bezig was met 666G rondom dit gebied. Het gebeid was afgesloten maar we moesten er wel doorheen om thuis te komen. We moesten de radioacieve elixerstaven volgen om thuis te komen.

Onderweg gingen we in de polonaise lopen omdat we het heel erg eng vonden. Ook zijn we nog een stukje verkeerd gelopen, oh wacht, dat was al tijdens de speurtocht. Onderweg kwamen we verschillende mutanten tegen waarvan hun zielen waren aangetast door de radioactieve stralingen. De bliksem flitsen uit de verte en de blaffende honden verderop maakte het allemaal echt heel spannend!

Na een lange tocht vol met gevaren en schrikbarende momenten waren we gelukkig veilig thuis gekomen. LEKKER SLAPEN!

 

De volgende morgen:

WAKKER WORDEN WAKKER WORDEN SNEL SNEL SNEL. We moesten binnen 10 minuten aan tafel zitten dus we kregen onze eigen borden in de handen gedrukt en moesten zelf de tafel dekken terwijl we niet eens corvee hadden… (corvee is nogal een lastig geval voor deze groep).

Na het eten kregen we Steve Jobs te zien en hij versprak zich. Hij vertelde dat als alles heel snel zou gaan we zijn harde schijf konden laten crashen dus we zijn naar het bos geweest om daar een spel te spelen op volle snelheid zodat Steve de ipad in moest komen.

In de middag kwam Steve Jobs de iPad in gesttormt en had zijn Ipunisher bij zich. Hij kloonde zichzelf 6 keer en we moesten tegen hem strijden in verschiillende spellen. Hij was echt kwaad en woedend omdat we ons niet aan zijn contract hadden gehouden maar ja. We kunnen daar toch niet voor altijd blijven zitten??

 Na dit spel kwam de patatboer en We hebben heerlijk frieten gegeten. Charissa is 10 kilo aangekomen van die 3 kroketten 6 frikandellen en 100 Pataten.

Dit was het nieuws vanuit de Ipad van Steve Jobs.

De My Love.

Top