Header Image

Kleurenturnen

Op de Algemene Ledenvergadering van april 2018 is bekend gemaakt dat GV Maasluis een nieuwe weg in slaat en is het kleuren turnen geïntroduceerd.

Vanaf siezoen 2018-2019 zijn de lessen langer ingedeeld leeftijd, maar op kleur. Elke kleur heeft zijn eigen doelstellingen. Dit zorgt ervoor dat ieder kind op zijn/haar eigen niveau deel kan nemen aan de lessen, met als doel dat hij/zij op zijn/haar eigen tempo kan groeien.

Het kleuren turnen zorgt ervoor dat ieder kind dezelfde goede basis bewegingen aangeleerd krijgt. Wanneer uw kind de doelstellingen van de desbetreffende kleur behaald heeft, bestaat de mogelijkheid dat hij/zij door kan stromen naar de volgende kleur. Op deze manier willen wij de trainingen leuk, leerzaam en uitdagend houden. Wanneer uw kind aangeeft niet door te willen stromen, behoort dit ook tot de mogelijkheden.

Aan het eind van vorig seizoen hebben alle trainers en trainsters van G.V Maassluis goed gekeken in welke kleur de huidige leden thuis horen. Dit is destijds per brief/mail gecommuniceerd. U kunt zelf bepalen op welke dag(en) uw kind gaat trainen. Het is wel de bedoeling dat uw kind op een vaste dag/vaste dagen gaat trainen. Twee weken na de start van het seizoen zullen alle trainers en trainsters aan de ledenadministratie doorgeven op welk uur/welke uren ieder lid traint. Het lesrooster vindt u hier.

Is uw kind nog geen lid en wilt u graag een proefles inplannen? Dan kunt u een e-mail sturen aan proefles@gvmaassluis.nl.

 

Heeft u nog vragen betreffende het lesaanbod van GV Maassluis, dan kunt u contact opnemen met het hoofd van de Technische Commissie via hoofd-tc@gvmaassluis.nl.

Top