Medailleregen voor GV Maassluis

Afgelopen zaterdag werd in Maasland de 4e én laatste turncompetitie van rayon Delfland gehouden. Zowel een deel van de selectie- als een deel van de wedstrijdgroep van GV Maassluis hadden hun wedstrijd deze dag.

In de eerste ronde deden de meisjes van de wedstrijdgroep Jara Klop en Lisanne v/d Berg mee in de categorie instap D2. Jara heeft het zilver veroverd. Lisanne haalde een hele nette 11e plaats. Marlinda Vermeer kwam uit in de categorie D1. De verwachtingen waren hoog gespannen en Marlinda liet zich niet gek maken. Ze wist wederom het goud in haar bezit te krijgen!

In de tweede ronde was het de beurt aan de wedstrijdgroep meisjes jeugd met Elaine Beekenkamp en Joëlla Heintjes. Joëlla werd deze dag 11e en Elaine wist zich net in de prijzen te turnen met een 5e plaats. In de andere baan gingen meisjes pupillen 1 aan de slag. En hoe. Merel Satijn werd 5e, Ruby de Bruijn pakte het zilver en Sacha Hut veraste iedereen met het goud!

In de derde ronde hadden we onze pupil 2 Elysha Grauwmeijer. Ze ging goed van start en heeft dit de  hele wedstrijd vol gehouden. Ze liet de concurrentie met gemak achter zich, want op zowel sprong, brug en vloer werd ze eerste en op de balk 2e. Ze kreeg wel verdiend het goud omgehangen.

In de laatste ronde turnde onze junior Griselda Elants. Zij had een goede én vooral gezellige wedstrijd samen met haar concurrenten. De dames in haar wedstrijdgroep hadden er veel zin in. Het was tot aan de prijsuitreiking spannend wie er in de prijzen zou vallen. Griselda zat er bij en ontving een zilveren medaille.

Het was voor GV Maassluis wederom een prachtige turncompetitie en de leiding kijkt met trots terug op de resultaten: 3x goud, 3x zilver en een 5e plaats.

 

(foto: 2e Ruby de Bruijn en 1e Sacha Hut)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Top