Onderlinge wedstrijd GV Maassluis gezellig en druk

Afgelopen zaterdag was het weer zover: de jaarlijkse onderlinge wedstrijd van GV Maassluis. Verspreid over de dag kwamen in totaal bijna 200 GVM-leden in actie; door deelname aan de wedstrijd of aan één van de demonstraties.

 Ronde 1

In ronde 1 kwamen alle meisjes in actie die nog te jong zijn om aan andere wedstrijden mee te doen, de zogenaamde basis en pre-instappers. Voor de meesten van hen was het dus de eerste keer dat ze aan een wedstrijd deelnamen. Erg spannend dus! Daarnaast kwamen in deze ronde de meiden uit de leeftijdscategorieën instap, pupil 1 en pupil 2 (ongeveer 8 t/m 11 jaar) niveau 14 en 13 in actie. Het aantal medailles dat werd uitgereikt is afhankelijk van het aantal deelnemers per categorie.

De prijswinnaars uit deze ronde zijn:

Basis/pre-instap niveau 15:

1. Sanne v/d Woestijne
2. Simone van Toor

Basis/pre-instap niveau 14:

1. Roos Hermans
2. Rosa Fassotte
3. Elysha Grauwmeijer
4. Iris Huitker

Basis/pre-instap niveau 13:

1. Julie Hamersma
2. Merel Satijn
3. Marcella v/d Weem
4. Myrthe Dumay

Instap, pupil 1 en pupil 2 niveau 14:

1. Isah Nieuwpoort
2. Renate van Wijk

Instap, pupil 1 en pupil 2 niveau 13:

1. Yentl Ram
2. Kim Kievit
3. Louise Beemsterboer
4. Janna Boelrijk

Na de eerste ronde werd er een mooie demonstratie gegeven door de deelnemers van de ouder- en-kindgym. Helaas was juf Saskia ziek en kon er dus niet bij zijn, maar gelukkig was hier in de demonstratie niets van te merken! Saskia, beterschap.

 

Ronde 2

In de tweede ronde was het de beurt aan alle meiden uit de leeftijdscategorieën instap t/m senior die nog niet in de eerste ronde aan de beurt geweest waren. Alleen de meiden jeugd, junior en senior van niveau 8 en hoger moesten nog even geduld hebben; zij zouden in ronde 3 in actie komen. Er was goed te zien dat alle deelnemers hard geoefend hadden op hun lessen, want er werden mooie oefeningen getoond. Helaas kon niet iedereen met een medaille naar huis gaan, maar de volgende meiden hebben hun medaille absoluut verdiend:

 

(Pre-)instap, pupil 1 en pupil 2 niveau 12:

1. Laura Boers
2. Tamar v/d Berg
3. Marlene Smit
4. Kim van Geest

Pupil 1 niveau 11, pupil 2 en jeugd niveau 10:

1. Elaine Beekenkamp
2. Fleur Hogenes

Instap, pupil 1 en pupil 2 niveau 9:

1. Jamie van Stralendorff
2. Selma v/d Plas
3. Prilissa Boer
4. Nila ter Beek

Jeugd, junior en senior niveau 14, 13 en 12:

1. Joyce Vijverberg
2. Serife Tarhan

Jeugd, junior en senior niveau 11, junior niveau 10:

1. Sterre v/d Burg
2. Bowien de Waal
3. Daphne van Muijen

Na afloop van ronde 2 werd er weer een spetterende demonstratie gegeven, ditmaal door de kleuters van juf Marlon en juf Marloes. Zij lieten zien dat ook zij al heel goed kunnen gymmen en kregen dan ook, net als de deelnemers van de andere demonstraties, een prachtig bewijs van deelname.

Ronde 3

Tijdens de laatste ronde van de dag was het de beurt aan de hoogste niveaus bij de meiden: jeugd, junior en senior niveau 8 t/m 5. Ook kwamen alle jongens en heren tijdens deze ronde in actie. Omdat de jongens meer toestellen doen dan de meiden (de jongens 6, de meiden 4), hadden de jongens en heren vanaf niveau 11 hun ringenoefening op vrijdagavond in de les al gedaan. De

jongens die niveau 12 en lager doen hoefden niet te ringen. Ook hadden zij vrijstelling van het moeilijke onderdeel voltige. De medailles zijn deze ronde gewonnen door:

Dames jeugd, junior en senior niveau 8:

1. Sanne Vellekoop

Dames jeugd en junior niveau 7:

1. Femke Mureau
2. Nathalie Bakker
3. Isabel Hoenselaar

Dames senior niveau 7:

1. Ildi de Lange

Dames senior niveau 6 en 5:

1. Lisanne Wietsma

Jongens pre-instap niveau 13 en 12:

1. Olaf de Nie
2. Mink Eilers

Jongens instap, pupil 1 en pupil 2 niveau 13:

1. Alex de Wette

Jongens instap, pupil 1 en pupil 2 niveau 11, 10 en 9:

1. Thomas de Bruin
2. Nino Davids

Heren jeugd niveau 15 en 14:

1. Tobias Kievit

Heren jeugd en junior 1 niveau 8 en 7:

1. David Näring
2. Thomas van Tongeren

Heren senior niveau 5:

1. Daniel Weeke
2. Kars den Oudsten

Na afloop van deze ronde werd de laatste demonstratie gegeven, namelijk door de springgroepen. Op de grote trampolines en de tumbingbaan hebben de leden van deze lessen hun kunsten vertoond.

 

Wisselbekers

Tot slot werden tijdens de prijsuitreiking van de 3e ronde de wisselbekers uitgereikt. Elk jaar worden er 4 wisselbekers uitgereikt aan de deelnemers met de hoogste scores van de dag. Er is een beker voor de meisjes tot en met pupil 2, voor de dames in de categorie jeugd en ouder, voor de jongens tot en met pupil 2 en voor de heren in de leeftijd jeugd en ouder. De winnaars van vorig jaar mochten de bekers overhandigen aan de winnaars van dit jaar. De winnaars van de wisselbekers zijn:

* Meisjes: Elaine Beekenkamp
* Dames: Sterre van der Burg
* Jongens: Alex de Wette
* Heren: Tobias Kievit

Met de uitreiking van de wisselbekers kwam er een einde aan de onderlinge wedstrijd van GV Maassluis van seizoen 2010-2011. Op de website staat de gehele uitslagenlijst. Ook zijn er op de website foto’s te bewonderen.

Aanstaande zaterdag 2 april is alweer de volgende wedstrijd, namelijk de recreatiewedstrijd van Rayon Delfland in De Lier. Ook hieraan zullen weer leden van GV Maassluis meedoen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Top