Onderlinge wedstrijden GV Maassluis groot succes

Unieke onderdelen: springcompetitie en kadercompetitie

Op zaterdag 13 juni 2015 organiseerde GV Maassluis haar 8e onderlinge wedstrijd sinds het bestaan van GV Maassluis. In alle vroegte druppelden de deelnemers binnen en aanschouwden een zaal vol toestellen die op vrijdagavond door veel vrijwilligers waren neergezet. Over heel de dag lieten de deelnemers vele prachtige oefeningen zien aan alle juryleden en de deelnemers vermaakten het publiek met hun kunsten. Ieder jaar worden er aan het einde van de laatste ronde wisselbekers uitgereikt aan de verenigingskampioenen.
Ook dit jaar was het na ronde 3 het moment om de verenigingskampioenen van 2015 bekend te maken:
Meisjes voorgeschreven: Lieve
Meisjes Keuze: Lilian
Jongens voorgeschreven: Olaf
Jongens Keuze: Stefan

Nooit eerder getoond op een onderlinge wedstrijd was onze nieuwe ronde 4 en dat bleek meteen een groot succes. In deze ronde werd de springcompetitie georganiseerd, waarin de leden van het springuur hun kunsten op de airtumbling en de grote trampoline vertoonden. Ook hier hebben we één verenigingskampioen mogen benoemen: Marlene.
Een ander unicum in deze ronde was de kadercompetitie. Alle oud leden en leiding hebben deze dag hun turnschoenen en -leertjes weer uit de kast gehaald om op 2 toestellen de oefeningen van vroeger te laten zien. Het publiek was laaiend enthousiast en de deelnemers haalden dan ook alles uit de kast. De verenigingskampioen van deze wedstrijd: Jeroen.

Het was een lange super gezellige én vooral sportieve dag.
GV Maassluis bedankt al haar vrijwilligers en ziet iedereen graag op 1 september 2015 terug bij de start van het nieuwe seizoen!

Top