Opstart nieuwe jongensselectie

Aan alle jongens van GV Maassluis,

 

In de afgelopen tijd is de jongensselectie erg klein geworden. In de huidige opzet was het gat tussen het niveau van de huidige selectiejongens en mogelijke nieuwe instroom te groot, waardoor het niet lukte om de selectie aan te vullen met nieuwe talenten.

GV Maassluis heeft een rijke historie in het jongensturnen en we willen de jongensselectie graag behouden. Daarom gaan we vanaf aankomend seizoen een andere koers varen:

  • De huidige selectiejongens gaan per week twee keer 1,5 uur trainen in plaats van twee keer 3 uur. Zij vormen de bovenbouw selectie en doen net als afgelopen jaren mee aan diverse wedstrijden in de 3e of 4e
  • Op dinsdag en donderdag van 17.00-18.30 uur in de Kindertuin starten we met een nieuwe groep jongens, dit wordt de onderbouw selectie. Motivatie is daarbij in beginsel het belangrijkst, qua niveau moet er opgebouwd worden. Zij doen wellicht een aantal wedstrijden in de lagere divisies, maar de focus ligt op training en ontwikkeling.

We zijn dus op zoek naar jongens die turnen zó leuk vinden dat ze twee keer per week willen gaan trainen, zich binnen het turnen verder willen ontwikkelen en op termijn ook aan wedstrijden mee willen doen.

Van september tot aan de herfstvakantie zal er een proefperiode zijn, waarin alle jongens die dit willen met de nieuwe selectie mogen meetrainen. Voorwaarde is wel dat je aan beide selectietrainingen per week deelneemt. Aan het eind van de proefperiode wordt bekeken welke jongens er definitief bij de selectie mogen blijven.

Deelname aan de proefperiode is gratis. Je mag daarnaast ook gewoon op vrijdag blijven turnen, maar je mag er ook voor kiezen om tijdens de proefperiode alleen op dinsdag en donderdag te trainen.

 

Lijkt dit je wat? Geef dan je naam en geboortedatum aan ons door via hoofd-tc@gvmaassluis.nl.

 

 

Met vriendelijke groet,

 

Annelies Brockbernd en Liana Landman

Hoofd TC GV Maassluis

Top