Onderlinge Wedstrijden GV Maassluis groot succes!

Zaterdag 22 maart zijn meer dan 150 leden van GV Maassluis in actie gekomen. Tijdens de jaarlijkse Onderlinge Wedstrijden lieten alle turntalenten van de gymvereniging zien wat zij het afgelopen jaar hebben geleerd.

Vrijdagavond was de gehele sporthal snel en soepel omgebouwd tot een turnhal, waardoor de eerste opmars precies om tijd begon.

In ronde 1 turnden de meisjes categorie Basis, Pre-instap en Instap. Met hele mooie oefeningen op balk, brug met ongelijke liggers, vloer en sprong zijn de Onderlinge Wedstrijden uitstekend gestart. Voordat de eerste winnaars van 2014 bekend werden, stond er een grote groep peuters en kleuters te trappelen om de zaal in te gaan. De allerjongste leden van GV Maassluis deden aan de hand van ouders hun uiterste best om te klimmen, balanceren, springen en rollen. Dit optreden bezorgde de mensen op de tribunes een brede glimlach en een groot applaus.

De peuters en kleuters vertrokken en  maakten plaats voor ‘de blokken met 1, 2 & 3’ en de eerste winnaars werden bekend.

Ronde 2 begon met een algemene warming-up onder leiding van juf Robin. In deze ronde turnden categorieën Instap, Pupil 1/2 en Jeugd. De meisjes lieten moeilijke en goed uitgevoerde onderdelen zien aan de juryleden. De juryleden vinden het elk jaar gezellig om de talenten met hoge cijfers te belonen. Uiteindelijk mochten weer een aantal meisjes het erepodium betreden.

Er werd een lange opblaasbare tumblingbaan over de wedstrijdvloer gelegd. Meester Bart had flink getraind om een spetterende demonstratie te geven met al zijn ‘jumpers’. De jumpers van ons springuur gaven de toeschouwers een show met handstanden, radslagen, arabieren en salto’s die ondersteund werden met opzwepende beats.

In ronde 3 en tevens laatste ronde werd het publiek vermaakt door zowel de Jeugd, Junior, selectie Dames en door alle jongens die GV Maassluis rijk is. Deze ronde maakte ruimte voor de hoogste niveaus binnen de gymvereniging. Dit was ook te zien aan de geconcentreerde leden die op hun beurt allemaal oefeningen lieten zien van hoge klasse. Na de bekendmaking van de winnaars van ronde 3 werden de clubkampioenen bekend gemaakt en ontvingen een wisselbeker.

GV Maassluis feliciteert alle leden die hebben meegedaan én bedankt alle trainers, assistenten, juryleden en vrijwilligers voor hun bijdrage.

Onze verenigingskampioenen 2014 zijn (v.l.n.r.): Jochem Toma (heren), Joran Lubbinge (jongens), Elysha Grauwmeijer (meisjes) en Marloes Veenstra (dames).

Volledige uitslagen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Top