GV Maassluis tijdens de recreatiewedstrijden in De Lier

Op 29 maart turnden Sophie van Roon en Femka Haagsma in de eerste ronde hun 1e wedstrijd buiten de vereniging. Best spannend voor Sophie en Femke en wat zijn we trots. Sophie haalde 12,80 punten op de lange mat en Femke haalde 12,20 punten op de mini-trampoline. Fenna v/d Hoff en Loeka Slob hebben in de 3e ronde een constante wedstrijd gedraaid. Fenna haalde 13,0 punten en Loeka 13,10 punten op hun sterkste onderdeel, de mini-trampoline. In de vierde ronde turnden Lise Voogt, Noa van der Sommen, Ilona Lubbinge en Lise Klaassen. Noa en Lise Voogt hebben vaker mee gedaan aan wedstrijden en dat zag je terug aan hun mooie oefeningen. Ook bij Lise als bij Noa was de mini-trampoline hun beste onderdeel. Lise haalde 13,80 punten en Noa 13,70 punten. In de andere baan turnden Ilona en Lise Klaassen. Deze meisjes kenden hun oefening goed en maakten ook voor de mini-trampoline hun beste onderdeel. Ilona haalde 13,20 punten en Lise Klaassen 13,00 punten. De punten voor de andere oefeningen lagen hier dichtbij.

 

De jongens van GV Maassluis toonden in ronde 5 en 6 hun kunsten. Tijn v/d Kooij kwam uit in het niveau Benjamin RW 6. Hij veroverde met zijn prachtige oefeningen de bronzen medaille. Maikel Lubbinge, Hugo Baatenburg de Jong en Lars Huitker turnden mee in het niveau RW 4. Helaas kon Bo Davids door een blessure niet in deze categorie uitkomen. De jongens lieten mooie oefeningen zien. Bij deze wedstrijd zijn categorieën samengevoegd en hierdoor turnden zij tegen oudere jongens. Helaas geen podiumplek voor deze jongens. Wout Mittertreiner (niveau RW 3) en Rik v/d List (niveau RW 2) waren in dezelfde categorie ingedeeld. Deze jongens turnden de ene mooie oefening na de andere. Het is Wout gelukt om het zilver in ontvangst te nemen. En Rik pakte de gouden medaille, zelfs met een vergeten ringoefening!

 

In de laatste ronde turnden de dames Michelle Koster en Fleur Hogenes. Zij bleven hun zenuwen de baas. Michelle turnde een goede wedstrijd en haalde 46,60 punten. Fleur draaide een hele keurige wedstrijd en won met 49,50 punten een zilveren medaille. Fleur heeft naast de vier vaste oefeningen ook een 5e oefening geturnd, namelijk ringzwaaien. Ze miste net het erepodium en werd 4e met 12,90 punten.

Met een wedstrijdervaring rijker kijken de trainers en turners terug op een plezierige wedstrijddag.XX

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Top