Reünie vanwege 100 jaar gym in Maassluis

Dit jaar viert Gym Vereniging Maassluis het feit dat er 100 jaar gym in Maassluis is. Naast activiteiten om dit kenbaar te maken en een grootse uitvoering door alle leden van GV Maassluis, is het ook tijd voor een grote reünie.

Voor deze reünie worden alle leden vanaf 16 jaar van alle gymverenigingen die Maassluis rijk is (geweest) uitgenodigd. Dit geldt dus voor (oud-)leden van: cgv ADVENDO Maassluis, mgv Sparta, omni-vereniging Unitas (de gym afdeling) en natuurlijk GV Maassluis.

De reünie wordt gehouden op zaterdag 16 juni 2012 in de avond. De locatie is Partycentrum Vlietzicht, Maasland (de oude veiling) Als u wilt komen, meldt u zich dan aan met de volgende gegevens: Naam, adres en van welke vereniging u lid bent (geweest) via mailadres: reunie@gvmaassluis.nl U krijgt dan een bevestigingsmail terug gestuurd.

 

Omdat het voor ons niet te doen is om alle oud leden te achterhalen, vragen wij uw hulp. Stel iedereen die u kent op de hoogte van dit bericht en laat iedereen zich aanmelden. Heeft u misschien nog foto’s, krantenknipsels of andere zaken uit de geschiedenis van één van de verenigingen, laat dit dan weten.

We willen een soort van museum hoek inrichten en een foto-collage maken over 100 jaar gym in Maassluis. U kunt de foto’s/krantenknipsels inscannen en mailen naar genoemd adres.

Geef het door, geef het door want: hoe meer mensen, hoe meer herinneringen!!

Groeten,
de reünie-commissie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Top