Single Pringles kampverslag

Na het eten van een overheerlijk bord pasta, gingen wij ons klaarmaken voor het avondspel. Meneer Nobel kwam langs en vertelde ons dat wij nog niet klaar waren voor de nobelprijsuitreiking. Wij zagen er nog niet feestelijk genoeg uit, de hapjes waren nog niet geproefd, de bommen nog niet ontmanteld, de presentatie nog niet goed voorbereid en het decor was nog niet gebouwd. Aan het eind van het spel waren we gelukkig wel nobelprijsuitreiking-proof en meneer Nobel was zeer tevreden met het resultaat!

roodNa (alweer) een korte nacht slaap, werden we wakker gemaakt het lied rood van Marco Borsato, want de kleur van vandaag was rood. P. Leurtjes, de broer van K. Leurtjes, had het rode inktpatroon van K. Leurtjes verstopt, omdat hij de helft van het prijzengeld wilt krijgen. Wij moesten het rode inktpatroon weer terugvinden voor K. Leurtjes, na een overheerlijk ontbijt. We moesten kaartjes verdienen met handelingen om erachter te komen wat het dagritme is van P. Leurtjes, zodat wij het rode inktpatroon terug konden vinden. De handelingen moesten wij witwassen of in de leugendetector doen om erachter te komen of wij de goede handelingen hadden. Door middel van een actie-reactie spel zijn wij achter het dagritme van P. Leurtjes gekomen en hebben wij het rode inktpatroon weer gevonden.

Na het middageten kwamen Bertwin en Bobbus om ons allemaal vrijkaartjes te geven voor de nobelprijsuitreiking, alleen moesten we er zelf voor zorgen dat we naast elkaar kwamen te zitten. Dit deden we door het spelletje Take-a-Risk te spelen. We moesten geld verdienen om mensen van hun plek te stoten en naast elkaar te komen. We konden ook Kanskaartjes kopen, maar deze waren niet altijd goed. En we konden ervoor zorgen dat onze familie naast elkaar kwam en daardoor konden wij beter aanvallen. Uiteindelijk is het niemand helemaal gelukt om naast elkaar te zitten, maar iedereen was goed op weg!kroket

’s Avonds kwam de frietboer langs en konden wij 1,5 (!!!) uur lang onbeperkt snacks en friet eten! Dit was erg lekker! Frietboer bedankt!

Nu gaan we ons klaarmaken voor de bonte avond en de nobelprijsuitreiking! Dit is super spannend, omdat wij op dit moment samen met groep 4 (Squad Goals) eerste staan! Wij zijn benieuwd of wij vanavond van de overheerlijke taart aan het smikkelen zijn…

Dikke lebber van de Single Pringles

lebber

 

Top