GV Maassluis sluit seizoen af met 25 podiumplaatsen

Hoewel het bij GV Maassluis al een week vakantie is werden afgelopen zaterdag 6 juli de jaarlijkse groepsspringwedstrijden gehouden in Naaldwijk. Omdat dit jaar de rayons Delfland en Westland zijn samengevoegd zijn de wedstrijden dit jaar pas later in het jaar. Ondanks deze grotere omvang van het deelnemersveld wist GV Maassluis enorm goed te presteren.

In de ochtend was het aan de beurt aan de jongere deelnemers van GV Maassluis. Er is maar een paar keer getraind vanwege de andere wedstrijden eerder dit jaar. Toch passeerden de mooiste sprongen de revue. Streksprongen, hurksprongen, halve draaien en zelf salto’s en overslagen vlogen je om de oren. De ene nog beter dan de ander. Dit was ook duidelijk te merken in de uitslagen.

In de middag mochten de oudere deelnemers laten zien wat zij in huis hebben. Ook hier werden prachtige sprongen getoond. Het publiek werd zelfs getrakteerd op een aantal dubbele salto’s en schroeven. Uiteindelijk heeft de gehele dag de volgende prijzen opgeleverd: 7x goud, 14x zilver en 4x brons, goed voor totaal 25 podiumplaatsen.

Binnenkort viert GV Maassluis nog een seizoensafsluiting en van 17 tot 24 augustus gaan we nog op kamp. Hier zijn nog enkele plekken voor beschikbaar (ook voor niet leden). Houd de website in de gaten voor informatie over het nieuwe seizoen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Top