Squad Goals kampverslag

Na het heerlijke diner werd ons verteld dat het energie label van ons moest worden verbeterd. We waren als groepen hiermee aardig op weg en K. Leurtjes liet de kleur groen zien die in de machine moest worden gegoten.

glow-sticksToen K.leurtjes de inktpatroon in de machine wilde doen kwam er een boef binnen, die deze kleur afpakte van K. Leurtjes en ermee weg rende. Aan ons de opdracht om de kleur weer terug te vinden in het bos. We moesten per groep een route volgen in het donkere bos aan de hand van glowsticks. Het doel was om zo snel mogelijk (binnen 10 minuten) de weg terug te vinden naar het hoofdpad. Een erg leuk spel, maar onderweg was er de Bende van Ellende die je liet schrikken…gelukkig is niemand in het bos achtergebleven, maar we schrokken ons soms een hoedje en het was heel spannend.

Na een korte rustige nachtrust zijn we wakker gemaakt met muziek. Iedereen moest zich in dagverblijf melden. K. Leurtjes liet weten erg trots op iedereen te zijn dat de groene kleur terug was gevonden en goot deze in de machine. Er kwam rook uit en de kleur groen was te zien…het was ons gelukt!

Na dit leuke nieuws kwam tijdens het ontbijt Johan de taxichauffeur binnen lopen en zei: ‘ Ik weet waar je een blauwe kleur kan vinden en breng jullie er wel heen’. We moesten wel een lunchpakket meenemen, zodat we niet omkwamen van de honger. De taxi bracht ons uiteindelijk bij het zwembad! Na een hele dag in het water te hebben gespeeld, van de glijbaan te hebben gegleden en acrobatische kunsten te hebben vertoond in het zwembad moesten we per groep een 3-tal korte spellen spelen die de zeeöloog omschreef van de kleur blauw. vesting_debrinkHet waren leuke spellen: lopen over een lange mat in het water, diamanten opduiken en een bal onder water doorgeven met heel je groep.

Daarna zijn we met zijn allen per taxi weer vertrokken naar het kamphuis om te gaan genieten van een heerlijke maaltijd die was bereid door de keuken.

Wij gaan nog even genieten van onze pasta…en alvast stiekem denken aan het kampioenschap…we staan namelijk op dit moment eerste!

 

Groetjes,

de Squad Goals

Top