The Green Machine kampverslag

easter-egg-yellow-18808606 Maandagavond hebben wij een heel leuk spel gespeeld met onze geëvolueerde Birdo’s, hierbij was het de bedoeling om ons als Birdotrainers klaar te stomen voor de Epic Battle met de gouden condor. Een verschrikkelijk driekoppig monster, die op zijn 2 nesten zijn eieren goed bewaakte met zijn 5 benen, 2 wielen en 6 armen. Het probleem alleen was dat wij de eieren nodig hadden om de gele kleur terug te krijgen voor de regenboogmachine van Kefla Leurtjes (K.Leurtjes). Om zeker te zijn van onze eigen kwaliteiten moesten we nog enkele beproevingen afleggen met onze groepen en Birdo’s. Zo moesten wij beproevingen doen in: ademhaling, hand-oog-coördinatie, kracht, snelheid, ritme, focus en samenwerking.

kampvuurNa al deze beproevingen is het ons gelukt om als The Green Machine als eerste een ei te pakken, samen met de andere eieren die door de overige groepen zijn gepakt is het ons gelukt om de gele kleur weer in de regenboog machine te stoppen. Om te vieren dat wij de gele kleur weer terug gekregen hadden hebben we samen met alle groepen een mooi kampvuur gemaakt. Tijdens dit kampvuur hebben wij liederen van vreugd gezongen samen met alle groepen om zo de spanning na deze zware strijd te verlichten en het feest in volle gang te zetten. Hierna hebben wij een welverdiende nachtrust genoten, maar….

Dinsdagochtend werden wij gewekt door 3 dames in het grijs, zij hebben ons in paniek wakker gemaakt om ons te vertellen dat er iets heel heel vervelends stond te gebeuren.

men in blackEen rivaal van Kefla Leurtjes had een speciaal team ingehuurd om de regenboog machine te saboteren! Dhr. P. Aarsjes had The Men in Black ingehuurd en op het moment dat wij in de grote zaal aankwamen, waren ze net bezig om de kleuren weer uit de machine te stelen! Net op het moment dat de kleuren gestolen werden kwamen er alleen wel 2 mannen van het laboratorium van Kefla Leurtjes aangesneld, maar tevergeefs. Ze waren te laat en de kleuren waren gestolen! Tijdens het ontbijt werd ons verteld dat wij moesten uitzoeken of wij bij The Men in Black of bij de mannen van het laboratorium behoorde. Dit moesten wij tijdens het ochtend spel in het bos doen door speciale codes te vinden en op te lossen, waarbij onze namen in getallen waren omgezet. Nadat we de codes gekraakt hadden moesten wij bij het team waar we bij hoorde aansluiten en onze vlaggen bij de tegenstander zien te vinden. Maar we moesten erg oppassen natuurlijk voor niet alleen het andere team, maar ook voor de dames in het grijs, uiteindelijk is het de mannen van het laboratorium gelukt om de vlaggen te vinden en zo heeft het witte team dit spel gewonnen.

Dinsdagmiddag moesten wij het in kleinere groepen weer 1 op 1 opnemen tegen het andere team. Tijdens het middagspel moesten wij allemaal leuke spellen doen zoals, levend zeeslag, kubb, een estafette race en woordenschat. Nadat wij al deze spellen hadden gedaan, kregen we nogmaals een beproeving van wit tegen zwart!  Hierbij kregen we een ballon om onze enkel en moesten we de ballonnen van de tegenstander kapot stampen! Dit was een groot chaotisch, leuk en erg vermoeiend spel en jammer genoeg voor Kefla Leurtjes, hebben hier The Men in Black weten te winnen. Waardoor we nog niet alle kleuren terug hebben en we dit vanavond als laatste kans hopelijk nog voor elkaar krijgen!

Echter voordat we dit avondspel kunnen spelen, moesten we natuurlijk eerst nog extra energie zien te verzamelen en hoe kan dit nou beter dan met een heerlijke maaltijd!

Maar wat ons voorgeschoteld werd, was een grote verassing! We gingen lekker pannenkoeken eten waarbij we hele rare pannenkoeken kregen. Ze waren namelijk zwart! Niet aangebakken, maar met speciale technieken zwart gekleurd. Gelukkig waren de pannenkoeken wel super lekker. Hopelijk hebben deze pannenkoeken ons voldoende energie gegeven om vanavond nog eenmaal de strijd tussen wit en zwart aan te gaan, maar de resultaten hiervan horen jullie morgen!

Top