Veel, heel veel prijzen voor GV Maassluis op 1e turncompetitie

De eerste turncompetitie van het seizoen 2014-2015 heeft zaterdag 13 december plaatsgevonden in Naaldwijk. Bij de turncompetitie strijd je om het podium door twee wedstrijden te turnen. De totaalscore na twee wedstrijden bepaald wie er met het eremetaal vandoor gaat. GV Maassluis was met maar liefst 22 deelnemers goed vertegenwoordigd!

WEDSTRIJDROEP

De deelneemsters Nienke, Marlene en Laura  vertegenwoordigden de wedstrijdgroep van GV Maassluis. Alle drie de meisjes kwamen uit in de categorie jeugd 2 – niveau G. Dit seizoen maakten de meisjes voor het eerst hun eigen vrije oefening met zelfgekozen muziek en eigengemaakte dans. De vloer was een erg spannend onderdeel, maar wat hebben ze geknald! Daarnaast zijn ze geen enkele keer van de balk afgevallen en dat met wedstrijdzenuwen die je wat meer laten trillen. Na deze eerste wedstrijd staat Nienke  3e (39,75 punten), Marlene  6e (39,10 punten) en Laura  9e (38,05 punten).

SELECTIE

2014-12 foto 1e Tuco IMG_2907
1e prijs voor Nikki

Zeven deelneemsters vertegenwoordigden de selectie van GV Maassluis. Van echte zenuwen was bij allemaal geen sprake. Ze hadden er vooral héél véél zin in, met daarbij een beetje gezonde wedstrijdspanning. Dat de meisjes genoten was aan hun uitstraling, de uitvoeringen en hun eindresultaten te zien. Vijf meisjes mochten op het podium!

  • Categorie jeugd 2 – niveau E: Lara 3e en Lilian 4e.
  • Categorie pupil 2 – niveau D1: Ruby  3e en Sacha 6e.
  • Categorie pupil 2 – N4: Nikki  1e.
  • Categorie pupil 1 –  D1: Jara 3e.
  • Categorie pupil 2 – D1: Elysha 2e.

 

JONGENS-HEREN

2014-12 foto 1e tuco IMG_3023
Olaf 2e en Sven 3e

In de derde ronde kwamen de jongens van GV Maassluis in actie. Na heel wat moeilijkheden over de oefenstof het afgelopen seizoen, was dat dit jaar gelukkig niet aan de orde. In de afgelopen maanden hebben onze jongens zich dan ook goed voorbereid. Vanuit de jury waren er complimenten over de zorgvuldigheid en netheid van de oefeningen! Dit zagen we terug bij de uitslagen van deze wedstrijd.De jongens mogen heel tevreden terug kijken op deze eerste wedstrijd van het seizoen. In de categorie Instap – niveau 11 werd Jayden 2e. Met zijn score 97,70 beloofd dat veel goeds voor de tweede helft van deze competitie. Keano mocht zelfs op het hoogste podium klimmen, want hij werd met een score van 95,30 1e in de categorie pupil – niveau 10. In de categorie pupil – niveau 9 werd het feestje voor GV Maassluis helemaal compleet. In deze categorie werd Sven 3e, Olaf  2e en Joran 1e. Bij de jongens van Instap – niveau 10 is er helaas geen podium plek gehaald door systeemfout. Waarschijnlijk wordt dit nog aangepast, waardoor Simon alsnog 1e wordt en Wout 2e.

In de vierde ronde waren de heren aan de beurt. Hier zag je ook de goede voorbereiding terug komen. Ondanks de moeilijkheid in de categorie jeugd – niveau 9 bemachtigde Thomas een mooie 2e plaats en werd Pepijn 5e, niet slecht voor het eerste jaar. Jochem werd 2e met een score van 69,10. Levi werd 5e en Stefan van der Hoff 1e in de hoogste categorie van deze wedstrijd, junior niveau 6.

 

We kijken terug op een geslaagde eerste

 

 

Top