Zwarte Piet komt langs bij GV Maassluis

Ook dit jaar brachten de Zwarte Pieten een bezoekje aan een aantal gymuren van GV Maassluis. De Zwarte Pieten waren door Sinterklaas gestuurd. Sinterklaas is namelijk erg benieuwd wat de kinderen bij GV Maassluis allemaal leren.

De kinderen lieten zich van hun beste kant zien. Er werden allerlei sprongen vertoond op de trampoline, er kwamen radslagen op de lange mat voorbij en ook lieten zij moeilijke oefeningen op de balk zien. Sommige kinderen waren zelfs verkleed als hulppiet. Zij konden de Zwarte Pieten goed helpen omdat zij nog moeite hadden met alle oefeningen die de kinderen deden.

Omdat de kinderen zo goed lieten zien wat zij allemaal konden, hadden de Zwarte Pieten na afloop wat lekkers en een aardigheidje voor de kinderen meegenomen. Iedereen had op deze middagen heel veel plezier.

Springt uw kind ook van elke stoeprand, koprolt het van de bank, hangt het aan trapleuningen of balanceert het op straatmeubilair? Misschien is kleutergym dan wel wat voor uw kind. Bij ons ziet elke gymles er weer anders uit. De meeste kinderen hebben er veel plezier in. Of het nu een soepel of een minder soepel kind is, wij houden er rekening mee. Kleutergym is er voor ALLE kleuters.

Zwarte Piet komt langs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Top